GFM Services memperoleh lanjutan kontrak RM6.3 juta untuk Educity Iskandar Malaysia | Wang

GFM Services memperoleh lanjutan kontrak RM6.3 juta untuk Educity Iskandar Malaysia |  Wang

[ad_1]

KUALA LUMPUR, 8 April – Kontrak anak syarikat milik penuh GFM Services Bhd, kontrak Global Facilities Management Sdn Bhd dengan Iskandar Education Enterprise Sdn Bhd sebagai penyedia perkhidmatan pengurusan fasiliti bersepadu telah diperpanjang selama dua tahun lagi, dari 1 April 2021 hingga 31 Mac, 2023.

Di bawah kontrak bernilai RM6.3 juta, GFM akan terus mengurus lima kawasan di dalam premis EduCity Iskandar Malaysia (Educity), iaitu EduCity Compound, EduCity Hub, EduCity Complex 2, EduCity Village dan EduCity Sports Complex di Iskandar Puteri, Johor.

Ia juga bertanggung jawab untuk penyediaan perkhidmatan pengurusan serta perkhidmatan pengurusan kemudahan keras dan lembut untuk EduCity.

Dalam satu kenyataan hari ini, ketua eksekutif GFM, Ruslan Nordin mengatakan bahawa perpanjangan kontrak untuk menguruskan hab pendidikan terkemuka adalah bukti pengetahuan yang kukuh yang dimiliki kumpulan itu mengenai keperluan EduCity dan kualiti perkhidmatan yang diberikannya.

“Faktor-faktor ini sangat penting ketika kami berusaha untuk menjaga persekitaran yang aman dan kondusif semasa pandemi Covid-19 mengikuti prosedur operasi standard pemerintah, memperkuatkan kedudukan kumpulan itu sebagai rakan yang berpengalaman pada masa krisis.

“Peluang ini meningkatkan reputasi kami sebagai salah satu penyedia perkhidmatan pengurusan kemudahan terkemuka untuk institusi pengajian tinggi. Melangkah ke hadapan, kami terus fokus untuk meningkatkan kecekapan kami ketika kami berusaha untuk memperkuat pijakan GFM di segmen ini, ”tambahnya. – Bernama

.

[ad_2]

Source link

COMMENTS