Berdagang di Digi, saham Axiata ditangguhkan sementara menunggu pengumuman bahan | Wang

Berdagang di Digi, saham Axiata ditangguhkan sementara menunggu pengumuman bahan |  Wang

[ad_1]

Dalam makluman kepada Bursa Malaysia hari ini, kedua-dua syarikat mengatakan Bursa Malaysia Securities Bhd menyetujui permintaan mereka untuk penggantungan dalam perdagangan sekuriti di Pasar Utama hari ini, sementara menunggu pengumuman penting.  - Gambar Bernama
Dalam makluman kepada Bursa Malaysia hari ini, kedua-dua syarikat mengatakan Bursa Malaysia Securities Bhd menyetujui permintaan mereka untuk penggantungan dalam perdagangan sekuriti di Pasar Utama hari ini, sementara menunggu pengumuman penting. – Gambar Bernama

Langgan kami Telegram saluran untuk maklumat terkini mengenai berita yang perlu anda ketahui.


KUALA LUMPUR, 8 April – Perdagangan saham Axiata Group Bhd dan Digi.Com Bhd telah ditangguhkan sementara menunggu pengumuman.

Dalam makluman kepada Bursa Malaysia hari ini, kedua-dua syarikat mengatakan Bursa Malaysia Securities Bhd menyetujui permintaan mereka untuk penggantungan dalam perdagangan sekuriti di Pasaran Utama hari ini, sementara menunggu pengumuman penting.

Mereka mengatakan permintaan penangguhan dibuat di bawah subperenggan 3.1 (b) (i) Catatan Amalan No. 2 mengenai Permintaan Penangguhan Keperluan Penyenaraian Pasaran Utama Bursa Securities.

Digi ditutup pada RM3.75 saham semalam manakala Axiata Group berada pada RM3.80. – Bernama

.

[ad_2]

Source link

COMMENTS